Terapii de scurtă durată

Ești spre sfârșitul unei relații sau deja ești la final. Știu, este foarte greu, treci prin momente groaznice. Ai vrea sa vorbești cu cineva dar simți ca nimeni nu ar înțelege. Mama, tata nu înțeleg, apropiații nici atât, prietenii sunt comuni si atunci pe ce umăr sa plângi? Și totuși trebuie să vorbești cu cineva pentru ca simți că explodezi.

Sunt aici, nu te judec, te înțeleg, te ascult. Asta este specializarea mea. Terapia de cuplu si post cuplu. Ai nevoie de un om care sa-ți fie aproape. E greu sa treci prin așa ceva de unul singur. De ce sa nu apelezi la specialiști? E important sa te pui pe tine pe primul loc. Poate pentru prima oară ar fi cazul sa fii pe primul loc in viața ta.

Fiecare persoană poate trece la un moment dat printr-o situație dificilă care pare a fi imposibil de gestionat. De aceea, terapiile de scurtă durată se focalizează pe problemă, găsind soluții și orientându-se spre calitățile pacientului și posibilitățile acestuia de a realiza schimbarea.

Terapiile se adresează:

  1. Adulți, adolescenți
  2. Asistarea si depășirea impasului existențial creat de confruntarea cu evenimente traumatizante, pierderi, relații disfuncționale, despărțiri.
  3. Panică, fobii, dependențe, idei obsesive, ticuri
  4. Tulburări alimentare
Phone: 0722 322 441
Str. Polonă, nr. 37, ap. 2, București